top of page

VÅRE TJENESTER

Din virksomhet er viktig for oss

Businessman

BOKFØRING & RAPPORTERING

Vi holder oss oppdatert på alle regulatoriske og lovgivningsmessige utviklinger, slik at du ikke kaster bort tid og energi på å prøve å forstå alle kompleksitetene innen regnskapsfaget. Kontakt oss i dag og se hvordan vi kan hjelpe deg.

kalkulator

ÅRSOPPGJØR OG SKATTEMELDING

Årsoppgjøret omfatter å lage skattemelding, næringsoppgave og andre ligningspapirer. Disse bestemmer beskatningen av bedriften. Har du enkeltpersonsforetak, er det din personlige skatt som beregnes.

regnskapsfører

ØKONOMISK RÅDGIVNING

Våre rådgivere tilbyr individuelle tjenester for å fjerne økonomisk usikkerhet og stress. Med mange års erfaring har våre medarbeidere kunnskapen og ekspertisen til å håndtere enhver situasjon.

Hyllefiler.jpg

FORETAKSETABLERING - HYLLESELSKAP

Bestill hylleselskap som kan tas i bruk i dag. 

  • Få et ferdig registrert aksjeselskap på dagen

  • Du kan ta firmaet i bruk umiddelbart.

  • Vi endrer navn på selskapet, eiere og deltakere

  • Du kan signere avtaler og gjøre forretninger i dag.

  • Du tar over et nystiftet selskap som ikke har hatt drift tidligere.

Hyllebilde.jpg

DOKUMENTASJON OG RAPPORTERING

Vi holder oss oppdatert på alle regulatoriske og lovmessige utviklinger, slik at du ikke kaster bort tid og energi på å prøve å forstå alle regnskapskompleksitetene. Kontakt oss i dag og se hvordan vi kan hjelpe deg.

Arbeid med finansielle dokumenter

ØKONOMISK EVALUERING

Uansett hvilken type økonomisk situasjon du har, vil vårt Accounting24-team gi deg den beste løsningen avhengig av fagområde. Vi betjener kunder over hele landet med både private og forretningsmessige behov.

bottom of page